vineri, 21 ianuarie 2011

Starea actuala din tara...2011..disperare..saracie..indiferenta..ignoranta..Avem nevoie de o schimbare!!

Asa cum am scris si in titlu,starea actuala din tara,este din ce in ce mai dezastruasa.Pe langa masurile Guvernului,ABSURDE,legate de educatie,sau concediu matern,sa nu mai zic de someri,sau faptul ca nu poti sa te angajezi,Noi suportam deciziile lor batjocoritoare.
Vorbesc in plan general,dar termini o facultate,te pregatesti,studiezi,si dupa ce termini Nimeni nu te angajeaza..asta e Durerea..si Totul datorita Guvernarii!!!
Avem nevoie de Schimbare!!!Cat mai Urgent!!!De aceea,indemn pe acesta cale,pe toata lumea care citeste blogul meu,ca in 2012,sa schimbam Romania,sa mergem cu o Romanie,crestina,democrata,liberala!!
Va indemn pe toti ca la alegerile ce vor urma sa scapam,de comunisti si sa mergem spre o Romanie,capabila,asa ca avem Nevoie de un Guvern PNTCD-PNL!!!!





Sper totusi,asa ironic,sa ajungem cu bine ziua algerilor si sa dam jos hotii,talharii,nesimtititiii!!!
Sa nu uitati ca cele 2 partide istorice au condus aceasta tara avand "coloana vertebrala", fiind indemnati de morala crestina si de conceptiile impecabile liberale.Aceasta tara a fost candva "granarul Europei"(Agricultura extraordinara),si totodata "tara de aur"(Rosia Montana).Astazi,senatorii au distrus agricultura si furat aurul...Va indemn,singura schimare este cea morala,crestina,liberala.. sa nu uitam,ca majoritatea tarilor prospere din lume,poseda aceste conceptii..o conducere stabila,unita si prospera..Oameni cu experienta politica vasta,specialisti...nu ca dna Elena,care face un turism de se usca frunzele..;) Aceasta este sansa noastra a tuturor..O alianta echilibrata si compatibila PNTCD-PNL!!!!!
NU UITATI!!SCHIMBAREA E IN MAINILE NOASTRE!!
VA PLACE TRAIUL DIN PREZENT?? "TRAITI BINE??" VA PLAC MASURILE GUVERNULUI??
ATUNCI PREGATITI-VA DE ACUM SI HAIDETI SA SCHIMBAM ROMANIA,SA FIE A NOASTRA NU A LOR!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger